Profitáljon egy európai vásárlói közösség tapasztalataiból és ne adjon esélyt a csalóknak.

zentrada & TradeSafe egyedülálló ajánlata lehetővé teszi kisebb kereskedők számára is az európai szintű nagykereskedelmi árubeszerzést az interneten keresztül.

100% védelem és biztonság ingyenesen viszonteladók részére.

Ingyenes tagság kereskedőknek

Használja fel árubeszerzéseihez a zentrada hatalmas vásárlói közösségének tapasztalatait

Több mint 400.000 taggal és 30.000 aktív vásárlóval Ön is részese egy erős közösségnek és így profitálhat az európai nagykereskedelmi piacterek ajánlataiból. A zentrada megossza Önnel a felkínálókról és termékekről kialakult vásárlói tapasztalatokat, strukturált felkínáló- és termék értékeléseket, melyek az interneten teljesen egyedülállóak. Minden eladóval kapcsolatban talál vásárlói kommenteket a rendelésekre vonatkozóan. Használja ki ezt a tapasztalati előnyt kereskedelmi sikereihez.

A zentrada & TradeSafe nem ad lehetőséget a csalásra

Rossz és negatív tapasztalata volt már minden online vásárlónak. Az olyan valós csalások, mint késedelmes szállítás, másolatok és hamisítványok mellet gyakoriak a véletlenszerű problémák, mint például a mennyiségi hiányok, a megrendelt terméktől való eltérések, késedelmes szállítások vagy csomag sérülések, melyek bizonyítás és megértés hiányában sok pénzbe kerülhetnek. A Fair-Trade irányelvek és a TradeSafe bonyolítás nem ad lehetőséget csalásra és hiányos teljesítésre a nagykereskedelmi árubeszerzések során. A zentrada & TradeSafe európai nagykereskedelem érdekében jött létre az egyszerűbb és biztonságos árubeszerzések számára.

zentrada - 60 év tapasztalatával a nagykereskedelemben

Tapasztalataink képezik az alapjait a zentrada innovatív szolgáltatásainak. Mint szakmai lapkiadó a „Zentralmarkt” 1946-ban indult Németországban, a mai zentrada a modern folytatása egy hosszú és sikeres történetnek az online világban és európai dimenzióval. A zentrada 2002 óta érhető el online a „zentrada” márkával és 2005 óta prezentálja magát hat további országban saját irodával és ügyfélszolgálattal. Ma az országos portálok és a zentrada.eu egész Európában majdnem 100.000 tranzakciót bonyolít évente és biztos pontot kínál a nagy és kiskereskedők közötti online kereskedéshez.