Látogassa zentrada több mint 10.000 Drogéria és kozmetika kínál online ...

Drogériai termékek

nagyobb forgalmat és ügyfélkötődést kínálnak. A legtöbb esetben terstápolási, kozmetikai, egészség-, wellnes és parfürm márkák és diszkont ajánlatok kiegészítik egymást. 

Háztartási termékek

mint használati- és felhasználói termékek még mindig nagy Non-Food szegmenst képviselnek vegyesen az ismert márkákból, diszkont termékekből és termékötletekbő. A szükségletek mellett a termékfejlesztés is része a sikernek. 

Márkák

bizalmat és ügyfél kötődést tesznek lehetővé a fogyasztói kereskedelemben és többféle árszintre pozíciónálhatók. Ennek ellenére a kiskereskedelmben sikeresen és megfelelő áron értékesíthetők a márka nélküli termékek is.

zentrada kereső, vásárlók-világa és termékcsoportok az Ön szükségleteihez

nyújt Önnek áttekintést és hozzáférést több mint 30.000 aktuális ajánlathoz a drogéria, kozmetika, háztartás és konyha területéről.
A kereső funkció a zentrada platformján lehetővé teszi a felkínálónként szelektált termékkeresést és ár-összehasonlítást egész Európában. A termékcsoportok segítik a szűkített keresését és összehasonlítását a termékötleteknek és szortimenteknek közvetlen hozzáféréssel a felkínálóink nagykereskedelmi shopjához a zentrada.network-n. A zentrada egyszerű lehetőséget kínál arra, hogy felkínálóktól széles szortimenteket kisebb darabszámban rendeljenek és egyszerűen karbantartsák. Profitáljon az állandóan növekvő kínálatokból és tapasztalatokból Európa piacvezető online nagykereskedelmi hálózatán keresztül.   

Top beszállítók márkás és kedvező árú termékekkel a drogéria és háztartás területéről egész Európából

Óriási kínálat és jobb árak, valamint egyszerű bonyolítás a rövid határidejű rendelések esetén csak az interneten keresztül realizálható.
A zentrada-n folyamatosan új és teljesítőképes beszállítók kínálják fel termékeiket, akik az interneten keresztül nyítnak Európa felé és kínálatunkat az összes árkategóriában erősítik. Zentrada tagságával megnyílik Önnek több mint 100 felkínáló shop az aktuális szortimentekkel és árakkal, egyszerű összehasonlítási lehetőséggel és rendeléssel. Az ügyfélminősítés, a visszajelzések és rangsorok informálják Önt a felkínálók és termékeik népszerűsségéről. 
A TradeSafe-rendelésbonyolítás garantálja a felkínálónak és a vásárlónak is a biztonságot és  hatékonysági előnyöket, valamint megkönnyíti a rendelést és utánrendelést több üzleti partner esetében is online, egyszerűen és kényelmesen. 

Top Brands vagy LowPrice-termékek közvetlen online rövid határidejű és kisebb mennyiségű rendeléssel 

A drogériai- és háztartási termékekre a kereslet sokrétű, ezáltal a szortiment sokszínűsége egy lényeges siker faktor. Nagy mennyiségű árukészletet és kockázatot Ön nem tud felvállalni. 
zentrada elvárja felkínálóitól a kisebb minimális rendelési mennyiséget és értéket, hogy Ön több terméket jobb áron magasabb befektetés nélkül rendelhessen.  A rendelési platform mechanizmusa, a hírlevél szolgáltatás és a javaslatok támogatják Önt vásárlásai során. 

Több felkínáló és rendelés kényelmes kezelése

csak több beszállító biztosít nagy kínálatot, jobb árakat, ezáltal Önnek nagyobb szabadságot és sikeresebb üzletkötéseket.
Az internetes technológia és a zentrada a nagykereskedelmi vásárlások során fontos előnyöket biztosít Önnek, mint zentrada-tagnak. 
Profitáljon a termékkeresésből és felkínálónként szelektált ár-összehasonlításból Európa szerte. A személyre szabott vásárlói-cockpit és a TradeSafe- rendelésbonyolítás teljes áttekintést nyújt Önnek a kosaraira, ajánlattaira, rendeléseire, fizetéseire és utánrendeléseire. 

100% vásárlói védelem és BestPriceGarancia* a nagykereskedelemi vásárlásoknál

A TradeSafe-n keresztül történő fizetéseknél egy egedülálló vásárlói védelem áll rendelkezésére. A felkínáló csak a sikeres kiszállítást követően jut az Ön pénzéhez. Problémák esetén a TradeSafe ügyfélszolgálata belátható időn belül megoldást keres. 
A felkínáló fedezi ennek a szolgáltatásnak a költségeit és ezen túlmenően a TradeSafe-n keresztül garantálja Önnek ugyanazokat az árakat és kedvezményeket, mint egy közvetlen rendelés esetén. (Törzsvásárlói kedvezmény kikötéssel)

Ajánlatunk a nagykereskedelmi vásárlásokhoz a drogéria és háztartás területéről

A drogéria és a háztartási cikkek kereskedelmét a többszínűség, a trendek, a vásárlók közelsége és sok kisebb felkínáló teszi életképessé.


A napi szükségletek beszerzése nem csak forgalomnövelő tényező, hanem az ügyfélkötődést is elősegíti. A teljes szortimenteket felkínálók mellett egyre több kereskedő a drogériai- és háztartási termékek szegmenséből is kiegészítik kínálatukat. A szortiment spektrum és a márkás- és diszkont termékek egyvelege sikerfaktornak számítanak.

Az internet, a zentrada és az európai felvásárlói környezet az önálló kiskereskedelemnek egyedülálló perspektívákat nyújt és ez által ellensúlyozza a nagy kereskedelmi egységekkel és áruházláncokkal szembeni hátrányukat.

Már régóta kiegészül egyéb szortimentekkel a megfelelő célcsoport ajánlatok számára.

Tisztítószerek és háztartási cikkek, háztartási kellékek és dekoráció, fashion és kozmetika, sport, wellness és testápolási termékek… kedvező árú termékekkel, akciókkal vagy szezonális termékekkel az online piacversenytől hosszú távon védve vannak és a kereskedelemnek komoly lehetőségeket kínálnak.
A zentrada nagykereskedelmi hálózatán több mint 350.000 viszonteladónak van hozzáférése a több mint 1000 importőrhöz, gyártóhoz és nagykereskedőhöz és a több mint 400.000 trendi termékhez, szortiment kínálathoz és visszamaradt árukészlethez. egész Európából. A drogéria és háztartási cikkek nagyobb prioritást képez a zentrada online nagykereskedelmében, és ebből adódóan a saját termékcsoportjaiban is a Drogéria & Kozmetika alatt, valamint a Háztartás & Konyha alatt felkínálói rangsorokkal és bestseller áttekintésekkel.

A nagykereskedelmi kínálat óriási és minden területet érint, mint higiéniai termékek, krémek, samponok, make-up, parfüm, wellness és masszázs termékek, vagy akár hajékszerek, olvasás segítők, manikűr és pedikűr. A napi szükségletek a háztartásban is széles körben definiálhatók. Elemek, tisztítószerek, mosószerek, mint alap felszerelések. De ott vannak az öngyújtók, edények, tányérak, evőeszközök, kések, rövid áruk vagy elektromos gépek, beleértve a kávéfőzőket és eszpresszógépeket.

Vezető nagykereskedők Európából a zentrada.network-n

A zentrada.network-n vezető beszállítókat talál zentrada.shopokkal és TradeSafe-rendelésbonyolítással és egyszerű online hozzáféréssel, mint zentrada-tag:

Osma Werm nagykereskedés, General Stores, First Cosmetique,, Promis és Eldom Shop, Stolz Import Export, Centi Warenhandel, Bahama nagykereskedelem, Claudia Versand, Kinghoff nagykereskedelem, Universal Beauty


A drogéria kereskedelembe az ismert márkák fontos szerepet töltenek be – tesztelje az ajánlatokat és az árakat például a következőknél...

Nivea, Tempo, Gillett, Ariel, ajax, Loreal ........

.... ezek a legnépszerűbb kereső kifejezések segítik Önnek a legjobb szortimenteket, akciós termékeket és megmaradt árukészleteket megtalálni szuper árakon.
Ezek mellett rengeteg B-Brand és No Brand termékötletet, újdonságot és ajánlatot talál minden árfekvésben a kereskedelmi vásárlásaihoz, mint viszonteladó.


Ismerje meg a zentrada-t logout-módban