Ajánlatunk kezdő vállalkozások számára a kereskedelemben

zentrada támogatja Önt, mint kezdő vállalkozót a kiskereskedelemben

Üdvözöljük a vezető online-vásárlói hálózatban, mint önálló viszonteladót a nagykereskedelmi vásárlásai során.
Legyen ingyenesen tag a zentrada.network-n és használja ki az internet és egy nagy és független kereskedelmi hálózat előnyeit új cégének felépítése során.

Regisztráljon itt, mint ingyenes Basic-Member


Értékesítés és vásárlás a legfontosabb sikerfaktor a kereskedelemben.
Miközben a legtöbb kezdő vállalkozó online shopon, üzletberendezésen, az üzlet helyén vagy reklámon gondolkodik, sok cégalapító végül is az érdektelen termékeken, árakon vagy árrésen és azon a kihíváson bukja el vállalkozását, hogy ügyfeleinek folyamatosan új termékeket és ötleteket kínáljon a vásárláshoz.

Miközben kereskedelmi konszernek és a márka ipar stratégiailag és nemzetközileg vásárolnak, addig a kereskedők többsége kevés beszállítóra koncentrál és elfeledkezik arról, hogy folyamatosan új beszerzési források után kellene néznie.

Az Ön nagykereskedelmi vásárlásainak megoldása az interneten található.


Természetesen magánemberként ismeri az internet előnyeit, hogy jó termékeket és a legjobb árakat találja meg.

Önnek erre a nagykereskedelmi vásárlásai során is van lehetősége! Csak ez az üzleti vásárlásai során hasznosabb!

Mint viszonteladó és kezdő vállalkozó gyakran találkozhat a problémával, hogy beszállítót találjon, akinek megfelelő az ára, akinek jó termékei vannak, lehetőleg alacsony minimum rendelési értékkel dolgozik és aki kisebb mennyiséget is szállít.

Az interneten a nagykereskedelmi shopok kínálata nagy. Nehezebb viszont a jókat a kevésbé jóktól megkülönböztetni, valamint mint kezdő vállalkozónak az egyes felkínálókhoz nehezebb kereskedelmi hozzáférést kapni. A legtöbb gyártó és nagykereskedő a hozzáféréshez magas korlátokat állít. Ezen túl egy külföldi vásárlás esetén a biztonság, valamint az előforduló reklamációk kezelése nem lehetséges.

A zentrada megoldást nyújt a problémára és összeköt nyolc országból 350.000 kereskedelmi vásárlót a neki megfelelő beszállítóval.Már az ingyenes Basic Membership tagsággal a következőket kapja:

szabad hozzáférés több mint 1.000 beszállítóhoz

400.000 ajánlat szuper nagykereskedelmi árakkal az összehasonlításhoz

Bestseller rangsorolás, felkínálói minősítés és termékjavaslatok

Online info – és rendelés kezelés

100% vásárlói védelem és BestPrice-Garancia minden felkínálóhoz TradeSafe-bonyolítással

… és mindezt, mint ingyenes tagja a zentrada.network-nek.

Használja ki különleges ajánlatunkat kezdő vállalkozóként a kereskedelemben!


L_1 Regisztráljon, mint ingyenes Basic-Member „kezdő vállalkozó” cég megnevezéssel , hogy még az alapítás előtt tudjon tájékozódni a beszállítókról és az árakról.
L_3 Hívja fel ügyfélszolgálatunkat ingyenes tanácsadásra a vállalkozás létrehozásával kapcsolatban a 0036 21 200 1447 telefonszámon.
Szívesen válaszolunk a nagykereskedelmi vásárlásokkal, a zentrada-szolgáltatásokkal kapcsolatban felmerült kérdéseire és lehetőség szerint javaslatot tudunk tenni Önnek az első beszállítóra.

Mint a zentrada.network tagja használja ki egy vásárlói közösség előnyeit költségek és kötelezettségek nélkül…

… és profitáljon a gyors és szabad hozzáférésből a top beszállítókhoz, beszerzési forrásokhoz és a szuper árakhoz.

A zentrada piacterein egyszerű termékek felkutatása, a trendek felismerése és az árak összehasonlítása.
A Vásárlói-Cockpit-tal a zentrada-n kezelheti és karbantarthatja termékötleteit és beszállítóit nagyobb ráfordítás nélkül. A zentrada hírlevél szolgáltatással nem marad le ajánlatokról és a személyre szabott információkról.
A TradeSafe rendelésbonyolítással lehetősége van korlátok nélkül különböző felkínálók termékeit kosárba gyűjteni, és vásárlói-védelemmel és BestPrice –Garanciával központilag biztonságosan rendelni.

Tovább a zentrada Homepage-re a rengeteg szortimenthez és beszerzési forráshoz5 tipp a kereskedelmi termékek vásárlásához az alapítás fázisában


Gondoskodjon időben beszerzési forrásokról az alap árukészletéhez és mellette akciókról és alternatív forgalomnövelő termékekről is.
Ne bízzon csak a márka-termékek forgalmazásában. Ezek a legtöbb esetben az interneten a gyártó által kerülnek forgalmazásra. Ha viszont márka – akkor mindig a legkedvezőbb alternatíva.
Biztosítson magának megfelelő anyagi hátteret, hogy árukészletét saját maga tudja finanszírozni. Kerülje a beszállítótól való függőséget számlás vásárlásokkal. Az azonnali fizetéssel elkerülheti a magasabb árakat.
Lehetőség szerint vásároljon szélesebb árukészletet kevesebb darabszámban különböző felkínálóktól. Mert nem tudhatja, hogy mi az amit vásárolnak a különböző vásárlók.
Rendeljen időben. Főleg a nagyobb beszállítók top termékei és ára esetén van hosszabb bonyolításra szükség. Kettő-négy hét közötti időtartam már biztosítja a megfelelő bonyolítási időt.