A divat nagykereskedelem legújabb trendjei, sokszínűsége és hatalmas kínálata az interneten és Európában

Egy gyorsabb piacnak gyors médiára van szüksége. 
Használja ki az internetes kereskedelem előnyeit is az üzleti vásárlásai során.
A divat, lifestyle és fashion piaca hatalmas és emocionális.  Így sok dimenzióban játszódik, ami állandó lehetőségeket ad a rugalmas fiatal- és kisebb vállalkozásoknak is. 
Legyen naprakész a trendekkel, ötletekkel és beszerzési forrásokkal, hogy ez segítsen Önnek az ügyfelek megtalálásában és megtartásában. A zentrada egy egyedülálló platformot kínál Önnek az európai piacokhoz forrásokkal és ötletekkel. A TradeSafe-fel egyszerűen és biztonságosan több kisebb rövid távú rendelést tud kényelmesen kezelni.  

Ingyenes tagság, kereskedőknek 
Látogassa zentrada több mint 50.000 divat kínál online ...

Fashion-Trendek

és nagykereskedelmi ajánlatok minden termékcsoportban az alacsony- és középárfekvésben rengeteg felkínálótól.  

Kiegészítők

tegyen szert nagyobb forgalomra spontán vásárlókból és a mindig új trendekből és ötletekből .... 

Licenc termékek

kulcs a fiatal célközönséghez és még nagyobb forgalom az interneten keresztül.

Az Ön előnye a fashion vásárlásoknál

  • Hol máshol tudna több ezer ajánlatot egész Európából, az év 365 napján egyszerűen áttekinteni és rövid határidővel megrendelni.
  • Bestseller-ranglisták, termékajánlások és népszerűségi indexek mutatják meg a trendeket, amelyekkel csak növelik a nyereségét.
  • 100% vásárlói védelem és BestPriceGarancia* az egyedülálló TradeSafe rendelés- és fizetésbonyolítással a zentrada.network-n.
Több infó vásárlóknak

Az Ön előnye a fashion értékesítések során

  • Több mint 100.000 kereskedelemmel foglalkozó tag kizárólagos és jelentős éredeklődéssel a fashion termékek iránt ritkán találja meg Önt ilyen egyszerűen, gyorsan és gazdaságosan.
  • Promoció és értékesítési bonyolítás egész Európában az online rendelési-platformunkon, a hírleveleken és 8 országban jelenlévő ügyfélszolgálati csapatunkon keresztül.
  • Finanszírozási kockázat és fix költségek nélkül. Egyszerű, heti forgalomelszámolás és kifizetés.
Több infó felkínálóknak

zentrada Vásárlók-világa és termékcsoport Fashion & kiegészítők ajánlataihoz

több mint 40.000 feltöltött aktuális fashion-ajánlat a keresésekhez és az összehasonlításhoz, valamint egyedülálló és sorkszínű termékötletek és szortimentek az online rendeléshez. 
A zentrada.network egyesíti a sok, független fashion kiskereskedőt Európa legnagyobb beszállítóival –  az internet ezt lehetővé teszi.
Mint viszonteladónak egy ingyenes zentrada-tagságot kínálunk Önnek online hozzáféréssel, online rendelésbonyolítási rendszerrel és vásárlók számára egyedülálló TradeSafe-vásárlói védelemmel és ügyfélszolgálattal 8 európai országban. Használja ki az egyre növekvő kínálatot és a modern és határtalan vásárlói közösség tapasztalatait az Ön sikereihez. 

Fashion beszállítók top árakkal egész Európából

Ön rugalmas beszálíltókat keres az aktuális trendekhez és szezonokhoz, akik rövid határidővel kisebb mennyiségben is tudnak szállítani.  
Folyamatosan új beszállítók lesznek felkínálóink  a divat minden területéről és egész Európából.
Az Ön zentrada-fiókjával több mint 100 fashion felkínáló nagykereskedelmi shopjához és salesroomjához, valamint aktuális áraihoz kap hozzáférést.
Az ügyfelek értékelései, visszajelzései és rangsorai informálják Önt a felkínálók erősségéről.
Az egyedülálló TradeSafe-rendelésbonyolítás garantálja Önnek a 100% vásárlói védelmet és lehetővé teszi a rendelések és utánrendelések egyszerű és kényelmes kezelését több felkínáló esetében is. 

Top márkák vagy alacsony árú termékek közvetlen online rövid határidejű és kis mennyiségű rendelésekhez

Nagy készlet és kockázat vállalására nincs lehetőség a divat világában. Akár a keresőfunkción keresztül talál új termékeket, akár árakat hasonlít össze, vagy a termékekcsoportokat és a vásárlók-világát használja termékötletekhez és trendekhez: a zentrada felkínálja Önnek a helyes utat a témái megismeréséhez. A népszerűségi index (Performance-index (PFI)) informálja Önt az egyes termékek kedveltségéről. A rangsorok pedig a bestsellerekről és legkisekeresbb felkínálókról tájékoztatja. 

Több felkínáló és rendelés kényelmes kezelése

A TradeSafe-rendelési portál teljes áttekintést kínál Önnek a kosarairól, ajánlatairól, rendeléseiről és utánrendeléseiről. 
A rendelésbonyolítást leegyszerűsíti, hogy ne legyen többet probléma a rövid lejáratú kisebb mennyiségek rendelése különböző felkínálóktól. 
Az eMail-Alert (termékfigyelő) automatikusan tájékoztatja Önt beszállítói legújabb ajánlatiról, vagy a beállított keresőszavaknak megfelelő termékekről. 

100% vásárlói védelem és BestPriceGaracia* a nagykereskedelmi vásárlások során

A TradeSafe-n keresztül történő fizetéseknél egy egyedülálló vásárlói védelem áll rendelkezésére. A felkínáló csak a sikeres kiszállítást követően jut az Ön pénzéhez. Problémák esetén a TradeSafe ügyfélszolgálata belátható időn belül megoldást keres. 
A felkínáló fedezi ennek a szolgáltatásnak a költségeit és ezen túlmenően a TradeSafe-n keresztül garantálja Önnek ugyanazokat az árakat és kedvezményeket, mint egy közvetlen rendelés esetén. (Törzsvásárlói kedvezmény kikötéssel)

A mi ajánlatunk a divat kiskereskedőknek

A divat kereskedelmet a többszínűség, a trendek, a vásárlók közelsége és sok kisebb felkínáló teszi életképessé.


Törekedni kell a folyamatosan megújuló stílusokra, kollekciókra, mert ezekkel lehet a vásárlókat ösztönözni és megfelelni a piaci elvárásoknak.
Az internet és Európa erre a célra biztosít egy ideális környezetet. A zentrada a sokszínűséget, a gyorsaságot, a flexibilitást és árelőnyöket biztosít a kisebb független kereskedőknek a fashion, a divat és a kiegészítők területén.

A fashion forgalmazás már régóta kiegészül egyéb szortimentekkel
A klasszikus textíliák mellett a divat kínálatban találhatók még cipők, ékszerek, órák, licenc termékek, táskák, esernyők, és minden más, ami az ügyfelek számára érdekesek lehetnek a divat és kiegészítők területén. A kiegészítő szortimentek növelik a forgalmat, motiválják és megtartják az ügyfeleket, ezért ezek a gyorsan változó fashion-kereskedelemben egyre fontosabbak.
A zentrada nagykereskedelmi hálózatán több mint 350.000 viszonteladónak van hozzáférése a több mint 1000 importőrhöz, gyártóhoz és nagykereskedőhöz és a több mint 400.000 trendi termékhez, szortiment kínálathoz és visszamaradt árukészlethez egész Európából. A zentrada-fashion nagyobb prioritást képez a zentrada online nagykereskedelmében, és ebből adódóan a zentrada saját Vásárlók-világában is a Divat & kiegészítők saját navigációs- és design struktúráján keresztül.

Keresse fel kötelezettségek nélkül Divat & kiegészítők termékcsoportunkat vagy Divat & kiegészítők kategóriánkat a Vásárlók világában az első áttekintéshez és az Ön nagykereskedelmi árubeszerzéseihez.A fashion-területén a nagykereskedelmi kínálat óriási, állandóan változó és bőséges, minden termékfajta megtalálható, mint pl. munkaruházat, fürdőruha, fehérnemű és alsóruházat, erotikus ruházat, övek, kesztyűk, ingek és blúzok, nadrágok, farmer áru, gyermek- és bébi ruházat, ruhák, sapkák, kabátok és dzsekik, hálóruhák, pulóverek, szoknyák, cipők, cipő kiegészítők, pólók és topok, rövidnadrágok, napszemüvegek, harisnyák és zoknik, kendők és sálak.

Keressen rá a Fashion vagy divat kifejezésre

és találja meg a bestsellereket, a több ezer aktuális ajánlatot és nagykereskedelmi shopokat Európa legnagyobb beszállítóitól mint például a Textiel Trade, Shaghafi nagykereskedés, Bajwa Mode nagykereskedelem , Yun See Buchis naykereskedés vagy a Kiddystores és még sok hasonló felkínáló.....

A divat kereskedelemben a brands-k, a márkák, a licenc témák és a nagyon jó árak fontos szerepet töltenek be

adidas, Jeans, Tommy Hilfinger, Hugo Boss, Nike, Armani, Ralph Lauren, Lacoste, Disney, Hello Kitty, Monster High, Calvin Klein, La Martina, S. Oliver, Wolfskin …

.... ezek a legnépszerűbb kereső kifejezések segítik Önnek a legjobb szortimenteket, akciós termékeket és megmaradt árukészleteket megtalálni szuper árakon.
Ezek mellett rengeteg B-Brand és No Brand termékötletet, újdonságot és ajánlatot talál minden árfekvésben a kereskedelmi vásárlásaihoz.