Ajánlatunk a játékkereskedelemhez

Üdvözöljük az európai piacvezető online-vásárlói hálózaton játékok és a fogyasztói termékek nagykereskedelmében.

Legyen ingyenes tagja a zentrada.network-nek, kereskedjen Európa legjobb játék és egyéb nagykereskedőivel és használja ki a nagykereskedelmi hálózat információs gyorsaságát az interneten.

A játék-kereskedelem az új ötletekből és trendekből él, melyek a gyerekeket és a szülőket vásárlásra ösztönzik a nagyobb kereskedelmi forgalom elérésének érdekében.
A zentrada a játék kereskedelem professzionális árubeszerzéshez gyorsaságot, rugalmasságot és ár-előnyt kínál Önnek az internetes hálózatán keresztül.

A klasszikus kereskedelmi struktúrák a játék forgalmazás területén réges-rég elavultak. Kereskedelmi- és szabadidős üzletek egész évben kínálnak játék és sport termékeket egy folyamatosan bővülő és dinamikusan növekvő célcsoport részére.

A zentrada nagykereskedelmi hálózatán több mint 350.000 viszonteladónak van online hozzáférése a több mint 1000 importőr, gyártó és nagykereskedő több mint 1.000.000 termékéhez Európa egész területéről. Nagyrészt trendi termékek, szortimentek és visszamaradt árukészletek találhatók a kínálatban, köztük rengeteg játék ajánlat.

Keresse fel kötelezettségek nélkül Játék termékcsoportunkat vagy Vásárlói-világunkban a játékok és ajándéktárgyak kategóriánkat az első áttekintéshez és az Ön nagykereskedelmi árubeszerzéseihez.


A játék ajánlatok nagykereskedelmi árait és beszállítóit egy ingyenes regisztrációt követően, mint viszonteladó.
Euro-Homepage800

Játék ajánlatok egyszerű és biztonságos online rendelése egész Európából az egyedülálló TradeSafe- szolgáltatáson és 100% BtoB vásárlói védelmünkön

Az egyedülálló rendelés- és fizetésbonyolításunkon keresztül tagjainkat nem csak csalóktól, hanem a hibás, hiányos kiszállítástól, hamisítványoktól, csomagsérült szállítmányoktól, ÁSZF-esetektől és jogvédelmi problémáktól, valamint késedelmes szállításoktól is megvédjük.
Ön a kiszállítás előtt bankon vagy 15 féle európai fizetés módon keresztül a TradeSafe-nek fizet és így problémák esetén lehetősége van a beszállító felé történő kifizetés leállítására. A TradeSafe ügyfélszolgálata Európa-szerte foglalkozik a problémával és annak gyors megoldásával.

Ismerje meg a zentrada játék-nagykereskedelmét logout – állapotban

Tovább az ingyenes bejelentkezéshez a zentrada.network-re

Itt találja meg a legjobb játék termékötleteket, ajánlatokat Európa legnagyobb beszállítóitól

Használja ki az internet előnyeit az európai játék árukészlet beszerzéséhez egész Európából.
Egyszerű online keresés, összehasonlítás, és rendelés a zentrada.network-n keresztül. Biztonság és a egyszerűség a nagykereskedelemben is lehetséges.

Ha rendelkezik érvényes közösségi adószámmal, vásároljon áfa-mentesen az unióban székelő külföldi cégektől.

A nagykereskedelmi kínálat a játék területén is óriási, az ajánlatok között találhatók: babák, festő készletek, építőkockák, társasjátékok, barkács készletek, fajátékok, plüssök, gyurmák, modellező játékok, hangszerek, kültéri játékok és sok egyéb….

Keressen rá a játék kínálatra

és találjon rá a bestsellerekre és az aktuális ajánlatokra és a legnagyobb beszállítók nagykereskedelmi shopjaira: Heinemann nagykereskedelem, Legler játék nagykereskedelem oder Pappnase.


Keresse fel Vásárlói-világunkat Játék- és ajándéktárgyak kategóriában a több ezer kínálattal, bestseller listával, és nagykereskedők rangsorával.

Tovább a játék és ajándéktárgyak Vásárlói-világához

A játékkereskedelemben a márkás- és licenc termékek fontos szerepet töltenek be.

Disney, Lego, Playmobile, Barbie, Monster High, Hello Kitty, Cars, Simba, Fisher Price. Mattel, Hasbro, …

.... ezek a legnépszerűbb kereső-kifejezések és nevek segítik Önt, mint viszonteladót a zentrada-n és a termékcsoportokban.
Ez mellett rengeted termékötletet, újdonságot, és ajánlatot talál minden árfekvésben a kereskedelmi vásárlásokhoz.

Tovább a játék nagykereskedelmi kínálathoz a www.zentrada.hu-n