Bezoek zentrada met meer dan 10.000 Drogisterij & Cosmetica producten online ...

Drogisterij producten

bieden u bij uw dgelijkse verkopen extra omzet en zorgt voor klantenbinding. Merken- en discountaanbiedingen van lichaamsverzorgings producten, cosmetica, wellness en parfum zorgen voor een goede mix en komt tegemoet aan de wensen van uw klanten. 

Huishoud artikelen

als consumptie- en duurzame producten is deze groep producten nog steeds een sterk non-food segment, met een mix uit bekende merken-, discountartikelen- en product ideeën. Ook product innovaties behoren bij dit segment.

Merken

bieden vertrouwen en klantenbinding in de handel in consumentengoederen en kunnen op elk prijsniveau gepositioneerd worden.
Maar in de handel is zeker ook ruimte voor de zogenaamde No-Brand-producten met lage prijzen.

zentrada zoekfunctie, shopping thema's en product groepen voor vraag en aanbod.......

bieden u het juiste overzicht en de toegang tot meer dan 30.000 actuele aanbiedingen in het segment drogisterij, cosmetica, huishouden en keuken.  
De zoekfunctie van de zentrada platformen maakt het mogelijk om europawijd producten te zoeken onafhankelijk van de leveranciers en om prijzen te vergelijken. De productgroepen nodigen u uit om langs alle verschillende groepen te browsen en om deze te vergelijken en bieden u een unieke veelvoud aan productideeën en assortimenten met de directe toegang op de groothandels shops van onze leveranciers in het zentrada.network.
zentrada biedt u een eenvoudige mogelijkheid om ook in deze brede assortimenten toch in kleinere verpakkingseenheden inkopen te kunnen doen. Profiteer van het continu groeiende aanbod en van de ervaring van het toonaangevende netwerk voor de online groothandel in Europa. 

Top leveranciers van merken en klein geprijsde artikelen in het segment drogisterij en huishouden uit heel Europa

Enorme keuze, betere prijzen en eenvoudige orderafhandeling kunnen bij kleinere bestellingen die op korte termijn geleverd moeten worden alleen via het internet efficient gerealiseerd worden. 
Continu melden nieuwe sterke leveranciers uit heel Europa zich aan in ons zentrada.network en versterken onze product aanbiedingen in alle prijssegmenten. 
Met uw zentrada lidmaatschap opent u meer dan 100 leveranciers shops met het actuele assortiment, prijs en voorraad zodat u eenvoudig kunt zoeken en vergelijken en tevens direct onlline kunt bestellen. U wordt door klantenbeoordelingen, feedback en rankings continu geinformeerd over de betrouwbaarheid en kracht van elke leverancier en producten.
De TradeSafe-orderafhandeling garandert de leverancier en de inkoper tegelijkertijd veiligheid en efficiency bij de online order- en betaalafhandeling. Dat maakt online zaken doen eenvoudig en makkelijk inclusief de veiligheid van een Europees inkoop netwerk.

Top Brands of LowPrice-artikelen direct online bestellen: korte levertijden en kleine hoeveelheden

De vraag naar drogisterij- en huishoud artikelen is groot. De breedte van uw assortiment is dus belangrijk voor uw verkoopsucces. Grote voorraden en risico's wilt u als inkoper eigenlijk niet aangaan.
zentrada verplicht haar leveranciers in kleine hoeveelheden aan te bieden tegen een laag minimaal orderbedrag, zo kunt u veel producten, met een laag aantal en dus minder voorraad en weinig risico inkopen en daarmee bespaart u geld.
U wordt door ons optimaal ondersteund in uw inkoop door onze verschillende diensten zoals nieuwsbrieven, orderplatformen, aanbevelingen en alerts. 

Makkelijk veel leveranciers en bestellingen beheren

alleen het grote aantal leveranciers garandeert een grote keuze, betere prijzen en dus onafhankelijkheid en succes in uw groothandelsinkoop. 
De internet technologie en zentrada bieden u unieke voordelen die u als lid van het zentrada.network exclusief heeft.
Profiteer van het zoeken naar leveranciers en producten duit heel Europa, prijsvergelijk en heel veel product ideeën en trends. Uw persoonlijke inkoop-cockpit en het gratis TradeSafe order- en betaalplatform geeft u een volledig overzicht van uw winkelwagentjes, offertes, bestellignen, betalingen en nabestellingen. 

100% inkoopbescherming en BestPricegarantie* van uw groothandelsinkoop

Orderafhandeling en betaling via TradeSafe bieden u en de leverancier voordelen in de afhandeling en garandeerd een extra aanvullende inkoopbescherming. De leverancier ontvangt zijn geld pas nadat de levering aan u heeft plaatsgevonden. Bij eventuele problemen met de levering of producten zorgt ons TradeSafe service team voor een snelle oplossing.
De leverancier bespaart zo veel administratieve kosten en draagt de kosten voor deze service maar garandeert U ook via TradeSafe dezelfde prijs en condities als een directe bestelling. 

Ons aanbod voor de groothandels inkoop van drogisterij en huishoudartikelen

De detailhandel met drogisterij- en huishoud artikelen is gebaat bij een groot assortiment, staat dicht bij de klant en heeft behoefte aan nieuwe product ideeën.


Dagelijkse behoefte om dit soort producten mee te nemen creeërt extra omzet en klantenbinding. Naast de vaste ketens van deze producten zijn er steeds meer detaillisten die deze productgroepen als extra assortiment aanbieden en verkopen. Deze groep van producten en de mix van merken en discount artikelen verhogen het omzet succes in uw winkel.

Het internet, zentrada en het kunnen betrekken uit heel Europa bieden voor de kleinere zelfstandige een unieke mogelijkheid om het bestaande concurrentie nadeel tegenover de grotere winkelketens op te heffen.

Het aanbod voor de doelgroepen.

Reinigingsmiddelen en huishoud artikelen, husihoud artikelen en decoratie, fashion en cosmetica, sport, wellness en lichaamsverzorging ..... vele assortimenten en koopimpulsen laten zich tegenwoordig als cross-sales inzetten. Goedkope producten, actie- of seizoen producten zijn niet onderhevig aan online concurrentie en bieden dus potentieel in de stationaire handel.
In het groothandels netwerk van zentrada vinden heden ten dage meer dan 350.000 qwederverkoeprs een online toegang tot meer dan 1.000 importeurs, groothandelaren en fabrikanten uit heel Europa met inmiddels meer dan 400.000 trend producten, assortiments goederen en restpartijen. Drogisterij en huishoud producten vormen daarbij een belangrijke productgroep op zentrada en hebben daarom een eigen product categorie Drogisterij & cosmetica en buyer`s world Huishouden & keuken met leveranciersrankings en besteloverzicht.

Het aanbod van de groothandel is zeer groot en gaat van hygiene artikelen, crems, shampoo, make-up, parfum, wellness en massage artikelen tot haarproducten, leesbrillen, manicuur- en pedicuur producten. Ook de dagelijkse behoefte voor huishouden heeft een breed assortiment. Batterijen, reinigingsmiddelen, wasmiddelen zijn standaard. Maar ook aanstekers, bekers, kooppen en mokken, bestek, messensets of electrische apparaten inclusief coffie- en espresso apparaten zijn verkrijgbaar als assortiment of als acties..

Toonaangevende groothandelaren uit Europa in het zentrada.network

vindt u met zentrada.Shop en Tradesafe-bestelplatform eenvoudig online in de volgende shops, toegang als zentrada lid:

Osma Werm Großhandelsshop, General Stores, First Cosmetique,, Promis und Eldom Shop, Stolz Import Export, Centi Warenhandel, Bahama Großhandel, Claudia Versand, Koghoff Großhandel, Universal Beauty


De drogisterijhandel leeft ook van bekende merken – test het aanbod en de prijzen van bijvoorbeeld ...

Nivea, Tempo, Gillett, Ariel, ajax, Loreal ........

.... top zoekbegrippen op zentrada en zijn als assortiment, actie- of restparij tegen super prijzen te bestellen.
Tevens vindt U een grote keuze aan B-brands en No-brands producten in een goedkoper prijssegment.


Maak kennis met zentrada in de logout-modus