Profiteer van de actuelste trends, een enorme grote keuze en beste prijzen van de online fashion groothandel in Europa

Een snelle markt heeft behoefte aan een snel medium.
Maak gebruik van de voordelen van de internet handel ook voor uw zakelijke groothandels inkopen.
De markt voor mode, lifestyle en fashion is enorm groot en emotioneel. Deze markt is zo sterk in beweging dat ook kleinere en jongere ondernemingen kansen hebben. 
Blijf op de hoogte van trends, ideeën en inkoopbronnen die u zullen helpen nieuwe klanten aan te trekken. zentrada biedt u een uniek platform met een grote europese markt, ideeën en inkoopbronnen. Met TradeSafe kunt u eenvoudig en makkelijk ook kleinre bestellingen beheren.

Nu gratis als wederverkoper/retailer
lid worden
Bezoek zentrada met meer dan 50.000 mode producten online ...

Fashion-trends

en aanbiedingen van de groothandel in alle product segmenten en laag- en midden prijsniveau van vele verschillende leveranciers.  

Accessoires

maken omzet en winst uit
spontane aankopen en brengen
steeds nieuwe ideeën en trends .................................

Licentie artikelen

zijn de sleutel tot jonge doelgroepen en steeds meer traffic via internet.  

zentrada shopping world en productgroepen Fashion & Accessoires

meer dan 40.000 actuele fashion-aanbiedingen nodigen u uit om te zoeken en te vergelijken en bieden een unieke veelvoud aan product ideeën en assortimenten om online te bestellen.
Het zentrada.network verbindt vele onafhankelijke fashion handelaren met de top leveranciers uit heel Europa - het internet maakt dit mogelijk.
Als zakelijk wederverkoper bieden wij u met een gratis zentrada lidmaatschap de online toegang,  een centraal online order systeem en ook nog de gratis TradeSafe-inkoopbescherming voor al uw inkopen, met service-kantoren in 8 europese landen. Profiteer vandaag nog van ons dagelijks groeiende aanbod en van de ervaringen van een moderne en europese inkoopgemeenschap.

Fashion leveranciers met TOP prijzen uit heel Europa

U zoekt flexibele leveranciers die actuele assortimenten en trends ook in kleinere afname hoeveelheden én op korte termijn kunnen leveren.
Binnen heel Europa melden zich dagelijks nieuwe leveranciers aan in alle fashion segmenten.
Met uw zentrada account opent u de shops en salesrooms van meer dan 100 fashion leveranciers met hun actuele assortiment en prijzen. Klantenbeoordelingen, commentaar en rankings informeren u over de kracht van de leveranciers. 
De gratis TradeSafe-orderafhandeling garandeert u 100% inkoopbescherming en biedt u een gemakkelijk en eenvoudig systeem om ook veel verschillende leveranciers en (na)bestellingen te beheren.

Top Brands of LowPrice-artikelen direct online bestellen: snelle levering en kleine hoeveelheden

Grote voorraden en risico's kunt u zich in de fashion handel eigenlijk niet permiteren. Of u via de zoekfunctie eenvoudig producten zoekt en vindt en prijzen vergelijkt of dat u via de productcategorieën of de inkoopthema's nieuwe ideeën opdoet en trends bekijkt: zentrada biedt u de juiste weg naar uw interesses. De performance-Index (PFI) informeert u over de populariteit van de verschillende aanbiedingen. De rankings tonen u vervolgens de bestsellers en de succesvolste leveranciers.

Gemakkelijk veel leveranciers en bestellingen beheren

uw TradeSafe-order portaal biedt u een volledig en compleet overzicht van al uw verzamelde winkelwagentjes, ontvangen offertes, bestellingen en nabestellingen. De afhandeling is erg eenvoudig zodat u snel en makkelijk vele kleinere bestellingen bij verschillende leveranciers kunt plaatsen en beheren. Per email alert informeren wij u automatisch over nieuwe aanbiedingen van uw leveranciers of voer nieuwe producten passend bij uw zoekprofiel.

100% inkoopbescherming én
BestPrice-garantie* van uw groothandelsinkoop

Met uw betaling via TradeSafe ontvangt u gratis uw inkoopbescherming. De leverancier ontvangt uw betaling pas na de levering van de goederen. Bij eventuele problemen zorgt de TradeSafe-klantenservice voor een snelle oplossing.
De leverancier wordt belast met de kosten van deze service maar garandeert u via TradeSafe dezelfde prijzen en condities alsof u direct bij de leverancier inkoopt. (*eventuele stamklanten kortingen onder voorbehoud)

Ons aanbod voor de fashion detailhandel

De fashion handel leeft van diversiteit, klantgerichtheid en trends op basis van de creativiteit van vele kleinere leveranciers en handelsondernemingen


De fashion branche leeft van stijlen, merken, trends en steeds weer nieuwe collecties die de consument moeten aansporen tot steeds weer nieuwe aankopen en om zich in de moordende concurrentie te kunnen onderscheiden.
Het internet en de Europese markt bieden hiervoor het ideale inkoopveld. zentrada biedt deze verscheidenheid, snelheid, flexibiliteit en inkoopvoordelen die de kleinere onafhankelijke zelfstandige wederverkoper in de fashion branche nodig heeft.

De assortimenten in de fashion verkoop passen zich aan de wensen van de doelgroepen aan.
Naast de klassieke textiel artikelen behoren ook schoenen, sieraden, horloges, licentie artikelen, tassen, paraplu’s en alles wat als fashion accessoires en mode artikelen benoemd kan worden tot dit segment. Aanvullende extra assortimenten bieden meer omzet en motiveren en binden de klanten en wordt dus daarmee in de snelle fashion handel steeds belangrijker.
In het groothandelsnetwerk van zentrada hebben tegenwoordig meer dan 350.000 wederverkopers een online toegang tot meer dan 1.000 importeurs, fabrikanten en groothandelaren uit heel Europa met meer dan 400.000 trend producten, assortimenten en restpartijen online. zentrada-Fashion vormt daarbij één van de belangrijkste zwaartepunten in de online groothandel op zentrada en heeft binnen de eigen shopping world Fashion & Accessoires een eigen navigatiestructuur en design.

Bezoek geheel vrijblijvend onze Productgroep Fashion & Accessoires of onze shopping world Fashion & Accessoires voor een eerste indruk en kennismaking met duizenden fashion aanbiedingen voor uw groothandels inkopen.Het aanbod van de groothandel in het fashion segment is gigantisch groot en wisselt voortdurend. Van werkkleding, badmode, brillen, lingerie & ondergoed, erotische kleding, riemen en ceinturen, handschoenen, hemden & blouses, broeken, jassen, jeans, kinder- en babykleding, jurken, mutsen en petjes, pyjama’s, truien, sweatshirts, rokken, schoenen, shirts & tops, shorts, zonnebrillen, panty’s & sokken tot doeken en sjaals.

zoekt u naar Fashion

Dan vindt u de bestsellers en duizenden actuele aanbiedingen in de shops van vele groothandelaren uit heel Europa zoals Textiel Trade, Shaghafi groothandel, Bajwa Mode groothandel , Jun See Buchis groothandel oder Kiddystores en nog veel meer.....

De Fashion handel leeft van brands, merken en licentie thema’s of super scherpe prijzen

adidas, Jeans, Tommy Hilfinger, Hugo Boss, Nike, Armani, Ralph Lauren, Lacoste, Disney, Hello Kitty, Monster High, Calvin Klein, La Martina, S. Oliver, Wolfskin …

.... zijn de top zoekbegrippen op zentrada en zijn als assortiment of als restpartij tegen super prijzen te verkrijgen.
Tevens is er een ruim aanbod van B-Brands en No-Brand product ideeën, nieuwe trends en artikelen in een gunstig prijssegment voor de handel verkrijgbaar.


maak kennis met zentrada in de logout modus