Ons aanbod voor de speelgoed groothandel

Welkom in het leidende online inkopernetwerk in de Europese groothandel in speelgoed en consumentengoederen.

Wordt nu gratis lid van het zentrada.network, profiteer van exclusieve top leveranciers voor speelgoed en andere product categorieën uit heel Europa en pak uw voordeel uit de voorsprong die u neemt via ons inkoper netwerk via het internet .

De handel in speelgoed leeft van nieuwe ideeën, trends en een continue ontwikkeling om ouders en kinderen te motiveren en te prikkelen tot het kopen van deze nieuwe producten en dus meer omzet te maken.
De professionele inkoop via een Europees georiënteerd internet inkopernetwerk zoals zentrada biedt u de veelzijdigheid, snelheid, flexibiliteit en besparing op uw inkoopkosten die u zo nodig heeft in uw handel in speelgoed.

De klassieke handels structuren zijn in de verkoop van speelgoed en in de groothandelsinkoop al lang doorbroken. Regionale handel, detailhandel, onlinehandel en de hobby markt bieden speelgoed, sportartikelen en geschenken het hele jaar door aan een steeds groter en dynamischer wordende doelgroep aan.

In het groothandelsnetwerk van zentrada hebben tegenwoordig meer dan 350.000 wederverkopers een online toegang tot meer dan 1.000 importeurs, fabrikanten en groothandelaren uit heel Europa met meer dan 1.000.000 trend producten, assortimenten en restpartijen online, voor een groot deel uit het segment Speelgoed en Geschenken.

Bezoekt u geheel vrijblijvend onze product groep Speelgoed of onze inkoop thema’s Speelgoed & Geschenken voor een eerste kennismaking van ons veelzijdige aanbod voor uw groothandelsinkoop.


Vind groothandelsprijzen en leveranciers voor speelgoed na uw gratis registratie als wederverkoper
Euro-Homepage800

Speelgoed eenvoudig en veilig online bestellen in heel Europa met onze gratis TradeSafe-Service en 100% BtoB inkoopbescherming

Met het unieke bestel- en betaalsysteem van TradeSafe beschermen wij onze leden voor bedrog, verkeerde leveringen, defecten en transportschade, plagiaten, algemene voorwaarden en juridische valkuilen bij uw groothandelsbestellingen.
U betaalt uw bestelling per bank of via één van onze online betaalvarianten aan TradeSafe, bij eventuele problemen met de levering heeft u dan de mogelijkheid om de uitbetaling aan de leverancier stop te zetten. De TradeSafe klantenservice zorgt dan in heel Europa voor een snelle oplossing.

Maak kennis met de zentrada speelgoed groothandel in logout-modus

Verder naar de gratis aanmelding in het zentrada.network

Hier vindt U product ideeën en top aanbiedingen voor de groothandelsinkoop van speelgoed artikelen bij top leveranciers uit heel Europa

Maak gebruik van de vele voordelen van het internet bij de inkoop van uw speelgoed.
Online makkelijk zoeken, vergelijken en bestellen is via het zentrada.network ook voor de groothandelsinkoop eenvoudig en veilig.

Indien u een BTW nummer heeft bespaart u ook nog eens de voorfinanciering van de BTW bij de inkoop bij een EU leverancier.

Het aanbod van de groothandel is ook in het speelgoed segment enorm groot en gaat van baby speelgoed, blokken & constructie, experimenteel speelgoed, gezelschapsspellen, houten speelgoed, trapwagens, modelbouw, muziekinstrumenten, RC-speelgoed, Poppen & Plüsche, puzzels, games, outdoor-speelgoed tot kostuums & verkleden.

Zoekt u naar Speelgoed

dan vindt u de bestsellers en duizenden actuele aanbiedingen in de shops van vele groothandelaren uit heel Europa zoals Heinemann groothandel, Legler Speelgoed groothandel oder Pappnase.


Bezoek ons shopping thema Speelgoed & Geschenken met duizenden aanbiedingen, bestseller lijsten en rankings van groothandelaren in vele productgroepen van de speelgoedhandel.

Klik hier om naar de shopping world Speelgoed & Geschenken te gaan.

De speelgoed handel leeft van merken en licenties

Disney, Lego, Playmobil, Barbie, Monster High, Hello Kitty, Cars, Simba, Fisher Price. Mattel, Hasbro, …

.... zijn de top zoekbegrippen op zentrada en de rubrieken in de inkoop thema’s voor u als wederverkoper van speelgoed artikelen.
Tevens vindt u er vele nieuwe product ideeën en artikelen in alle prijssegmenten voor uw handel.

Verder naar de speelgoed groothandel op www.zentrada.nl